Siivouspalvelupäivystys 24/7

Päivystyspalvelumme palvelee huoltoyhtiöitä ja kuluttaja-asiakkaita erilaisissa vahinkotilanteissa 24/7.

Palvelemme asiakkaita kaikissa vahinkotilanteissa. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin julkiset laitokset, sekä isoimpana asiakasryhmänä huoltoyhtiöt ja isännöitsijätoimistot. 

Palvelumme on saanut kiitosta nopeasta vasteajasta ja ammattitaitoisesta työstä. Annamme päivystystyöstä toimintaraportin, josta ilmenevät yksityiskohtaiset tiedot toiminnastamme, kuten tilauksen vasteajat, käytetyt työmenetelmät ja aineet. Toimintaraportti helpottaa asiakkaidemme laskutus- ja vakuutusasioiden hoitamista.

Esimerkkejä päivystystilanteista

”Kerrostalon rapussa on tapahtunut yöllä puukotus, jonka seurauksena raput ovat veressä. Huoltoyhtiö tilaa eritepuhdistuksen ja desinfioinnin.”

”Ravintolan asiakastiloissa asiakas on oksentanut, ja ravintoloitsija tilaa eritesiivouksen. Työ toteutettu alle tunnissa tilauksesta.” 

”Kerrostalon asukassaunasta löydetään vainaja, jonka seurauksena tila on desinfiotava. Huoltoyhtiö tilaa desinfioinnin.” 

”Omakotitaloon on murtauduttu ja tehty ilkivaltaa, jonka seurauksena omistaja tilaa sirpalesiivouksen.”

”Huoltomies on löytänyt huoneistosta vainajan. Hajuhaittojen vuoksi tilattu päivystyksenä hajunpoisto ja kuolinsijan desinfiointi.”

”Kuntosalin suihkutilojen viemärit ovat tukkeutuneet ja viemäreistä noussut lietettä lattioille. Salivastaava tilaa suihkutilojen pesun ja desinfioinnin.”