Toimistosiivous / Toimitilasiivous

Toimisto- ja tuotantotilat

Toimitilojen siivouspalveluidemme lähtökohtana on vastata kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeita. Otamme huomioon asiakasyrityksen toimialan sekä toiminnan erityispiirteet ja suunnittelemme yksilöllisen siivouspalvelusopimuksen. Asiakkainamme on tuotantotiloja, suunnittelutoimistoja, toimistohotelleja sekä liiketiloja.

Tuotamme asiakkailemme kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja. Palveluun voi puhtaanapidon lisäksi sisältyä toimistotarvikkeiden hankintaa, lähettipalvelua, tilaisuuksien järjestämistä sekä pieniä kiinteistöhuoltotehtäviä.

Palvelulupauksemme mukaisesti toteutamme asiakkaamme toiveet sataprosenttisesti. Ammattitaitoinen työnjohtomme on osana toimitilanne siivousta alusta lähtien. Meiltä tavoittaa aina puhelimitse tai sähköpostitse henkilön, joka tuntee juuri teidät, reagoi asiaanne heti ja välittää viestin eteenpäin työntekijöillemme. Yhteydenpito kanssamme on vaivatonta, jolloin voitte keskittyä itse täysipainoisesti omaan toimintaanne.

Tarjouslaskenta tehdään arviointikäynnin jälkeen erittäin ripeästi, useimmiten tarjouksen saa vielä samana päivänä. Yrityksemme käyttää sopimuksissa kohtuullista yhden kuukauden irtisanomisaikaa. Tuotamme palveluja myös käyntihinnalla jolloin asiakas voi tilalta palveluita tarpeidensa mukaan.

Mikäli olette meistä kiinnostuneita, niin täyttäkää yhteydenottolomake.