Remonttisiivous

Remontinjälkeinen pölytönsiivous

Tuotamme yhteistyökumppaneillemme kuukausittain useita huonestojen ja toimitilojen remontinjälkeisiä siivouksia. Remontinjälkeisessä siivouksessa käydään läpi huoneiston keittiön kiinteät kalusteet ja kodinkoneet. Pestään huoneiston kaikki ovet, ovien karmit, listat, patterit, valokatkaisimet, pistorasiat, ilmastointiventtiilit ja käydään läpi seinät microtec-liinalla.

Huoneiston saniteettitiloista pestään kaapistot, kaakelit, suihkupidikkeet, suihku, altaat, hanat, lattia ja lattiakaivot sekä wc-istuin alarakenteineen. Remontin jälkeisesessä pölyttömässä siivouksessa käytetään tehokkaita hepa-reppuimureita, joilla saadaan pölyttömäksi myös ylälistat, kaapinpäällykset ja muut vaikeat kohdat.

Remontin jälkeinen siivous on tehtävä aina huolellisesti ja järjestelmällisesti, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos ja tilat on sen jälkeen mukava ottaa käyttöön. Useimmiten poistamme remonttisiivouksen yhteydessä lattiasuojat ja kiinteiden kalusteiden asennussuojat sekä pesemme ikkunat karmeineen. Tyyppillinen kustannus remontin jälkeiselle siivoukselle on esimerkiksi 2h+k asunnossa 380 € sis. alv (sisältää myös ikkunoiden pesun)