Otsonointi / hajunpoistaminen

Hajunpoisto otsonointimenetelmin

Otsonointi on tehokas ilmanpuhdistusmenetelmä, kun huoneisto tai tila halutaan hajuttomaksi. Teemme huoneistojen hajunpoistoja otsonointimenetelmällä esimerkiksi kuolintapauksissa tai tupakan tervanhajun vähentämiseksi. Otsonointi tehoaa myös asuntoihin, joissa on käytetty erillaisia tuoksukynttilöitä tai suitsukkeita. Paistorasvan haju ja eläinperäiset hajut on myös mahdollista saada pois.

Hengitysliiton lausuma lyhytaikaisesta otsonoinnista

Lyhytaikainen otsonointi

Hajuhaittojen korjaamisessa käytettäviä lyhytaikaiseen ja tehokkaaseen otsonointiin tähtääviä menetelmiä ei pidä sotkea tässä esiteltyyn otsonaattorityyppiin. Ne voivat olla oikein käytettyinä hyödyllisiä. Lyhytaikaisen otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella. Käsittelyn jälkeinen varoaika on oltava ainakin kaksi vuorokautta ennen tilojen käyttöönottoa.

Luettavissa kokonaisuudessaan tästä

Hajunpoisto Odor-pesumenetelmin

Odor-pesulla tarkoitetaan sitä, että kaikki tilan pinnat käydään läpi käsinpesumenetelmin käyttäen odor-hajunsyöjäpesuainetta. Pestään sienillä ja caritaliinoilla ovet, ovien karmit, saranat, patterit, listat, ikkunakarmit, seinät, lattiat, hyllyt ja kaapinovet sekä kaikki pinnat paitsi katto. Odor-pesu tehdään usein yhdistettynä otsonointiiin.

Voimakkaasti tupakalle haisevat ja pinttyneet asunnot, joissa on tupakoitu useita vuosia, pestään ensin Odor-pesulla. Tämän jälkeen suoritetaan otsonointi ja vasta sen jälkeen tehdään maalaukset.

Otsonoinnin hinta

Haluatko tietää kuinka paljon otsonointi maksaa? Katso hinnasto täältä tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse.