Muuttosiivous

Tuotamme kuukausittain yhteystyökumppaneillemme yli kaksikymmentä huoneistojen muuttosiivousta. Muuttosiivouksessa käydään läpi huoneiston keittiön kiinteät kalusteet ja kodinkoneet. Pestään huoneiston kaikki ovet, ovenkarmit, listat, patterit, valokatkaisimet, pistorasiat ja ilmastointiventtiilit. Lisäksi käydään läpi seinät, jos ne ovat tahriintuneet. Huoneiston saniteettitiloista pestään kaapistot, kaakelit, suihkupidikkeet, suihku, altaat, hanat, lattia ja lattiakaivot sekä wc-istuin alarakenteineen.

Usein vuokranantaja tilaa meiltä huoneiston muuttosiivouksen asunnon vuokrasopimuksen päätyttyä. Tällöin kuvaamme huoneiston sekä ennen työtä että työn suorituksen jälkeen. Laadimme tehdystä työstä raportin, josta on linkki kuvapalveluun. Vuokranantajan on näin helpompi selvittää vastuuasiat vuokralaisensa kanssa ja osoittaa kustannukset vuokralaiselle mikäli asunto on jätetty siivottomaan kuntoon.

Tyyppillinen hinta muuttosiivoukselle esimerkiksi 2h+k asunnossa on 270 € sis. alv.

Useimmiten huoneistoihin tilataan ikkunoiden pesu ja toisinaan myös lattioiden peruspesu vahauksella. Lue lisää myös allergiasiivouspalvelustamme.