Helsingin Tehosiivous Oy

Aloitimme toimintamme kesällä 2011, jolloin teimme lähinnä kotisiivouksia. Yrityksen palveluksessa oli silloin kolme henkilöä. Vuonna 2012 ryhdyimme tekemään pienille rakennusliikkeille loppusiivouksia ja rakennustyömaiden ylläpitosiivouksia. Vuonna 2013 toteutimme sopimussiivouksia pienille toimistoasiakkaille sekä muutamalle yli 2 000 m2 toimitilalle.

Vuonna 2014 aloitimme sopimussiivouksen muutaman kunnallisen toimijan kanssa. Samana vuonna aloitimme suuntautumisen pelkästään erikoispuhdistuksiin. Palkkalistoillemme otettiin niin kiinteistöhuollon, kuin esimerkiksi laitossiivouksen ammattilaisia. Saimme kokoon porukan, jolla on nyt osaamisalueenaan päivystyssiivoukset ja erikoispuhdistukset, kuten vainaja-asunnot, desifioinnit, raivaukset, otsonoinnit jne.

Vuonna 2015-2016 olemme toteuttaneet pääasiassa ja yhä kasvavammassa määrin erikoispuhdistuksia. Olemme muun muassa tehneet kymmeniä ravintoloiden höyrypesuja. Hankimme Puolasta seitsemän tehokasta otsonisaattoria, joiden ansiosta voimme tuottaa hajunpoistopalveluita 100-prosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Tarkoituksemme on pysyä pienenä palveluntuottajana ja tarjota erityisosaamista, joka palvelee asiakkaita elämän erillaisissa tilanteissa. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä palvelun toimivuudesta, asiakaspalvelun tavoitettavuudesta, ja siitä kuinka olemme kohdanneet asiakkaan tilanteen vaatimalla hienotunteisuudella päivystyspalvelu- ja vainaja-asunto tapauksissa.