Käytämme Green Care Professional tuotteita – yhteistyökumppanina Clean Import

image001

green care Professional on kestävyyden merkki

green care Professional on Werner & Mertz yhtiön toinen ammattisiivousainemerkki yhdessä Tana Professionalin kanssa. Molemmat tuotesarjat tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia puhtausalan ratkaisuja. Tuotesarjoilla on oma persoonallisuutensa, mutta yhteistä kummallekin on kestävä alkuperä ja perusta sekä korkea suorituskyky. green care Professional -tuotteiden takaa löydät korkean suorituskyvyn, uusimmat innovaatiot sekä integroidut kestävän kehityksen ratkaisut.

Cradle to Cradle -sertifiointi

green care Professional on maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Cradle to Cradle  ”kehdosta kehtoon ajattelu” perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla.

140 vuoden kokemus

image002green care Professional ja Tana Professional emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Kaikilla toiminnoillamme on ainoastaan yksi päämäärä – asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja yrityksemme menestys. Tämä menestys edellyttää sinnikkyyttä. Menestysorientoitunut ajattelu, suunnittelu ja toiminta on elävä prosessi, joka on ratkaiseva tulevaisuuden kannalta. Siitä syystä pitkäaikainen menestyksemme nojautuu kolmeen tärkeään tukipilariin: laatu, innovatiivisuus ja palvelu. Näiden optimoinnissa piilevätkin vahvuutemme ja mahdollisuutemme. Ympäristönäkökohtien huomioiminen ja ympäristötietoisuus ovat myös menestysajattelumme rakenneosia. Tästä olemme aivan vakuuttuneita. Tuotteittemme käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Siten kehityksemme käy yhdessä ympäristöystävällisyyden kanssa.

Kierrätettävien muovien ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttö

Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100-prosenttisesti kierrätettävistä muoveista. Vuodesta 2010 lähtien on valmistettu PET-pulloja, jotka sisältävät yli 65 % kierrätettyä PET-materiaalia. green care -brändille ilmoitettuna tavoitteena on pyrkiä mahdollisimman suuren kierrätettävien raaka-aineiden käyttöön. Meidän green care Professional -tuotteittemme uusiutuva komponentti saavuttaa osaksi jopa yli 90 % osuuden. green care Professional -tuotteiden kestävän kehityksen mukaisuutta kokevista tiedoista löytyy uusiutuvan hiilen tarkka osuus kunkin tuotteen osalta.

Sertifioinnit

Me saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa, sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme. Meidän green care -tuotteillamme on luonnollisestikin EU:n Ekokukka-ympäristömerkintä tai Pohjoismainen Joutsenmerkki -ympäristömerkintä. Cradle to Cradle  ”kehdosta kehtoon ajattelu” perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Lue lisää: http://wmprof.com/

Yleisimmin käytettävien puhdistusaineiden käyttöturvallisuustiedotteet